• 0736 342 399
  • info@spartanbygg.se

Om Spartanbygg

Spartan startade sin verksamhet 2007 med säte i Täby. Vi är ett seriöst och flexibelt företag som garanterar ett mycket väl utfärdad samt noggrant arbete och lämnar självklart garanti på det.

Vårat företag har f-skattsedel, försäkring, ROT-avdrag, mycket bra referenser samt många nöjda kunder! För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg och vi ser gärna att du tar referenser.

Vi utför allt inom bygg och renovering - inom och utomhus: målning,fasadmålning, spackling, tapetsering, golvläggning, parkett, terrasser, verandor,kakel och klinkers, gipsväggar,tillbyggnad, ombyggnad, rivning, montering av fönster, fönsterbyte, fönsterreparation, sänka taket och spotlight,montage av gipsskivor, mm. Vårt team erbjuder dig alla de tjänsterna och lite extra, främst i Stockholmstrakterna.

Ni är varmt älkomna att ringa eller maila!

Varför anlita oss?

Professionalism

Vårt arbetsteam består av specialister med gedigen utbildning och mångårig erfarenhet, som ser till att varje detalj är noga genomtänkt – från första mötet med kunden till arbetets slutförande.

Kvalité

Vi är ett flexibelt och anpassningsbart företag. Genom att anställa kvalificerad personal och använda oss av de säkraste teknikerna har vi möjlighet att hålla våra tidsramar samtidigt som vi utför ett mycket bra jobb.

Flexibelt

Vi utför det komplexa arbetet med bygge av lägenheter, småhus, storhus och allmänna byggnader. Från början har vi fokuserat på kvalité och haft många nöjda kunder genom åren.

Vårt team

Artur Leszczynski

VD