• 0736 342 399
  • info@spartanbygg.se

Till- om- byggnad

Har ni funderat nångång att bygga till nuvarande hus. Det finns mycket att tänka på när man planerar en tillbyggnad: placering på tomten, markens förutsättningar och planlösningen inomhus.

Tillbyggnaden ska även passa till ditt befintlig hus och till omgivningen. Låt oss hjälpa er. Våra duktiga arbetare har en helhetslösning på tillbyggnationen.

Ombyggnad, reparation och skaderenovering. Vi kan hjälpa er med alla typer av fastigheter. Vi kan flytta väggar och ändra planlösning vid individuella behov. Alla ombyggnationer avsätt storlek är intressant för oss. Ring oss redan idag för gratis prisföreslag.

Tveka inte att kontakta oss!

Renovering & Tak

Vi har kunnig personal som utför flesta renoveringarna. Ni behöver dessutom inte tänka på planeringen. Den sköter vi själva åt er.

Stora som små renoveringar är viktiga till oss. Vi på Spartan vill gärna hjälpa er med föreslag hur renovering ska se ut.

Alla våra kunder rekomenderar oss vidare. Ni är varmt välkomna att kontakta oss via telefon eller kontakt formulär.

Vi hjälper er med takrenovering, takarbete, takbyte, taktvätt anlita erfarna takläggare. Vi kan tak och erbjuder er ett professionellt arbete till bra priser.

Plåttak, Betong eller Tegeltak För att ge en relevant offert eller prisförslag vill vi besöka er och detta gör vi givetvis utan kostnad.

Sten & Golv

Vår specialitet är murar av natursten och öppna spisar.

Arbetsområden: stentrappor, stenläggning av garageuppfarter, sprängstensmurar, skiffer altaner, skiffer beklädnad av hus, murar m.m, trädfällning, plantering (växter, gräsmattor), dränering (schaktarbeten) fasadmurning, blockmurning, gjuta grunder, putsa

Låt oss hjälpa med alla typer av golvbyten. Golv kan göras eller täcks med ett brett utbud av material inklusive trä, sten, vinyl, linoleum, mattor och kakel.

Vi kan hjälpa dig hitta det rätta golv som ska passa just dina önskemål. Vi kan även måla och lacka parket till olika färger.

Bad & Kök

Går i tankar på ett nytt kök eller badrum?? Då har ni kommit rätt. Kakel, klinkers och golvärme är vi duktiga på.

Vi har ett stort utbud på produkter för ditt dröm kök eller badrum.

Vi utför montering och installationer av köks och badrums produckter samt leverarar hela lösningar till ert nya badrum och kök.

Snickeri

Spartanbygg erbjuder ett stort urval av olika snicker tjänster.

Vi kan tillgodose de mest varierande behov som en kund kan ha, från den enklaste list till inredningar av mycket avancerat slag.

Innan projektet startar kan du få tidplan som vi kommer att följa. Dessutom till mycket konkurrenskraftiga priser.

Målning

Vi utför allt inom måleri yrket o lite snickeri arbeten utvändigt som invändigt.

Vi erbjuder tapetsering, vävning, bredspackling, och fönster målningar, gavlar, etc.

Passa på att utnyttja ROT-avdraget !!! Ni kan med förtroende vända er till oss om ni är i behov av målare.

ROT-avdarg

Utnyttja ROT-avdraget. Du har möjlighet
att få en skattereduktion på 30% av
arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år.
Läs mer om skattereduktion.

Kvalité

Vi är ett flexibelt och anpassningsbart företag. Genom att anställa kvalificerad personal och använda oss av de säkraste teknikerna har vi möjlighet att hålla våra tidsramar samtidigt som vi utför ett mycket bra jobb.

Flexibelt

Vi utför det komplexa arbetet med bygge av lägenheter, småhus, storhus och allmänna byggnader. Från början har vi fokuserat på kvalité och haft många nöjda kunder genom åren.